AcasăEvenimente localeO nouă furtună de flori în Oradea: Femeia surprinsă de camerele de...

O nouă furtună de flori în Oradea: Femeia surprinsă de camerele de supraveghere. (VIDEO)

În Oradea, hoții fură nu doar lucruri neprinse din locuri publice, ci și plante din spațiile verzi îngrădite!

Un orădean din strada Fagului 5, după ani de muncă și investiții într-un spațiu verde din fața blocului său, a fost martor la jaful continuu al florilor și plantelor din grădină. Chiar și cu o cameră de supraveghere montată pentru a descuraja hoții, infractorii au reușit să fure de patru ori în ultima lună! Aceștia, cu vârsta între 50 și 60 de ani, au acționat noaptea, profitând de întuneric, și au încărcat plantele furate în plase, de la flori nevinovate până la exoticele lalele.

Cu toate că ar fi greu de crezut că persoane de o asemenea vârstă se fac vinovate de astfel de fapte, un exemplu clar demontează această teorie. O femeie de aproximativ aceeași vârstă a fost prinsă la furat de plante pe camerele de supraveghere în mai multe rânduri, inclusiv pe 31 martie și 15 aprilie, făcând acest lucru un obicei.

Grădinarul afectat a fost nevoit să replanteze florile dispărute cu altele noi, sperând la o schimbare pozitivă în comportamentul celor care își bat joc de munca sa și de frumusețea spațiului verde. În ciuda eforturilor, gesturile hoților continuă să afecteze negativ comunitatea, iar doar expunerea lor publică ar putea pune capăt acestei situații revoltătoare!

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img