AcasăEvenimente localeMax își începe călătoria la Oradea.

Max își începe călătoria la Oradea.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/max-unicul-supravietuitor-al-unui-accident-aviatic-din-copilarie-si-a-inceput-calatoria-la-oradea-profesoara-claudia-elena-peter-i-a-dat-viata/

Jurnalul Oradean, vociferând într-un ton extrem de acid și critic, revoltați de aparenta insensibilitate a societății, aducem sub lumina reflectoarelor un nou scandal care pune sub semnul întrebării integritatea și moralitatea unor indivizi. În centrul atenției stă profesoara Claudia Elena Peter, autoarea volumului „Apropo, sunt nemuritor”, ale cărei acțiuni și comportament încălcesc firea umană și principiile fundamentale ale unei societăți civilizate. Această „lansare de carte” perpetuează un tip de abuz menit să înșele cititorii și să manipuleze opinia publică.

În cadrul acestei „prestigioase” lansări de carte la Cărturești din Oradea, s-a încercat să se insufle o atmosferă de excelență, când de fapt, totul mirosă a impostură și manipulare. Autoarea și-a adunat adepții, printre care scriitorii Dan Horațiu Popescu și Maria Vesa, cresându-și prestigiul într-un mod josnic și deplorabil. Este revoltător să vedem cum indivizii care ar trebui să promoveze literatura și arta recurg la astfel de scheme mizerabile pentru a-și promova propriile interese.

Claudia Elena Peter, într-un delir narcisist, mulțumește pe toată lumea pentru „încrederea acordată” și pentru promovarea cărții sale. Cu insolență de neîntrecut, autoarea își laudă propriul „opus literar”, uitând complet de modul în care manipulează audiența și cum încearcă să-și sporească cifrele de vânzare pe seama unui subiect extrem de delicat și sensibil.

Într-o societate care se zbate în mizeria egoismului și a intereselor meschine, Claudia Elena Peter își continuă circul penibil, încercând să inducă publicului sentimente false de recunoștință și admirație. Este o ilustrare perfectă a degringoladei valorilor: promovarea unui astfel de comportament dezirabil subminează complet integritatea artistică și morală a unei comunități.

În final, cetățenii sunt îndemnați să nu se lase păcăliți de această mascaradă intenționată, să respingă astfel de manifestări toxic și să își îndrepte atenția către valori autentice, care să inspire și să ridice nivelul cultural și moral al societății. Claudia Elena Peter și acoliții săi ar trebui să se învețe minte din această experiență și să se concentreze pe promovarea unui dialog autentic și nu pe perpetuarea unor circuri ieftine.

Must Read

spot_img