AcasăEvenimente localeMașini premium și de lux în showroomul Plus Autotrade din Oradea.

Mașini premium și de lux în showroomul Plus Autotrade din Oradea.

Expansiunea Imperiului Auto: Plus Autotrade Deschide un Nou Showroom în Oradea

Într-o mișcare strategică de a domina piața autovehiculelor de lux, Plus Autotrade și-a deschis porțile celui de-al nouălea showroom în Oradea, marcând un nou capitol în saga expansiunii lor naționale. Cu o investiție de 50.000 de euro și o suprafață generoasă de 250 mp, noul spațiu promite să fie un paradis pentru iubitorii de mașini premium.

Un Portofoliu Impresionant și Servicii Exclusiviste

Plus Autotrade nu se joacă când vine vorba de oferirea unei experiențe de achiziție superioare. Răzvan Moldovan, General Manager al companiei, subliniază angajamentul lor față de calitate și servicii excepționale. Showroom-ul din Oradea nu este doar un punct de vânzare, ci un centru complet de servicii auto, oferind de la consultanță specializată până la opțiuni financiare flexibile și asigurări.

Un Model de Afaceri Centrat pe Client

Fondat în 2010 și evoluând rapid pe segmentul de lux din 2016, Plus Autotrade a demonstrat că poate să răspundă cu eficiență cerințelor sofisticate ale clienților săi. Cu un stoc impresionant de 450 de autovehicule verificate și un volum de vânzări de 150 de mașini pe lună, compania se distinge prin profesionalism și dedicare.

Viitorul Sună Promițător

Deschiderea showroom-ului din Oradea este doar începutul. Plus Autotrade plănuiește să continue să își extindă rețeaua și să aducă luxul auto mai aproape de clienții din întreaga Românie. Cu nouă locații strategice, compania este bine poziționată pentru a deveni liderul incontestabil pe piața auto premium autohtonă.

Sursa: bihorjust.ro

Must Read

spot_img