AcasăEvenimente localeMașini istorice vor defila la Retro Raidul “Izvorul Minunilor”.

Mașini istorice vor defila la Retro Raidul “Izvorul Minunilor”.

Retro Raidul „Izvorul Minunilor”: Un eveniment de pompat bugetele celor bogați

Vai de capul nostru, dragi cititori, căci avem onoarea să vă dezvăluim planurile mirifice ale elitelor noastre atunci când vine vorba de prosteală și chiaburism de cea mai joasă speță. Săptămâna viitoare, pe 18 și 19 mai, în inima disprețului pentru problemele reale ale bihorenilor, are loc Retro Raidul „Izvorul Minunilor”. Ce să vedeți, dragi orădeni, cum ne batem joc de obișnuiții locului cu un balcanism perpetuat chiar de cei care ar trebui să promoveze adevărata cultură și istorie! Să vă povestim mai multe despre această mascaradă organizată de niște ahtiați ai lăcomiei și pseudo-prestigiului!

Povestea începe cu o bandă de ghene judiciare care se pretind a fi pasionați de mașinile istorice, dar de fapt nu fac decât să etaleze arroganța și inegalitatea extremă într-un mod grotesc. Înființat sub umbrela Retromobil Bihor, un fel de colonie de parveniți și arendași, Retro Raidul este, de fapt, o mascaradă ce servește doar intereselor elitelor îngroșate în lux și despotism.

Pe scurt, ce fac acești parșivi cu bani mulți? Se plimbă cu limozeinele lor prin locuri frumoase, ciobanești, și asta doar pentru a-și stropezi ego-ul și a perpetua aroganța. Totul pe spatele vostru, dragi locuitori, în timp ce voi sunteți abandonați cu anii în mizerie și disperare. Doar câteva locuri disponibile, evident, doar pentru cei cu buzunare mari, care au grijă să-și îngroașe rândurile și să-și arate de neghiobi și chiaburi ce sunt.

Și credeți că aici se termină circul, dragi cititori? Deloc! Acești „pasionați” vă propun un program dens de pantomimă. Cina festivă pentru ei, iar voi, muritorii de rând, lăsați să vă uitați cu jind la cât de mult vă lipsesc din pețurile lor bolnave de putere și bani.

În final, ce să mai spunem, dragi locuitori? Lăcomia elitei corupte nu are margini, iar Retro Raidul „Izvorul Minunilor” este doar o piesă din acest puzzle al discreditării morale a societății. Vă îndemnăm să nu vă lăsați păcăliți de acești beizadele falși, ci să-i ignorați în totalitate, fiindcă nu merită nici doi rahati uscați din atenția dumneavoastră!

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img