AcasăEvenimente localeManelistul Babasha se întoarce pe scenă cu Coldplay.

Manelistul Babasha se întoarce pe scenă cu Coldplay.

Scandalul Continuă: Babasha și Coldplay, O Combinație Controversată

Într-un act de curaj sau nebunie, Babasha, cântărețul de manele, a urcat din nou pe scenă alături de Coldplay, în ciuda huiduielilor de la primul concert din București. Chris Martin, liderul trupei, a încercat să calmeze spiritele, vorbind despre iubirea necondiționată pentru fanii români, chiar și în fața ostilității. Această declarație vine după un prim concert în care publicul nu a ezitat să-și exprime dezaprobarea față de mixul neobișnuit de manele și rock.

Un Mesaj de Iubire în Fața Controversei

Chris Martin a încercat să repare gafele trecute, invitând publicul să huiduie chiar mai tare decât în seara precedentă, într-un gest de a accepta și transforma negativitatea. Deși inițiativa poate părea bizară, Martin a subliniat că trupa iubește România și va continua să revină, indiferent de reacțiile publicului.

Tribut Dureros: Memoria Colectiv

Concertul a avut și momente de profundă emoție, Coldplay dedicând piesa „Everglow” victimelor tragediei de la Colectiv. Un supraviețuitor al incendiului a fost invitat pe scenă, într-un gest de solidaritate și comemorare a celor pierduți în tragicul eveniment.

Manele pe Ritmuri de Coldplay

În ciuda controverselor, Babasha a fost invitat din nou să cânte, de data aceasta piesa „Păi Naa”, într-o încercare de a integra genul de manele în repertoriul mult mai larg al trupei britanice. Deși unii au părăsit concertul, majoritatea fanilor au aplaudat prestația, semn că poate muzica nu cunoaște granițe, sau prejudecăți.

Concluzii

Evenimentele din cadrul concertelor Coldplay din București au arătat că muzica poate fi un teren minat de controverse, dar și un spațiu pentru reconciliere și unitate. Alegerea lui Chris Martin de a aduce un gen muzical atât de polarizant pe scenă alături de Coldplay a fost o decizie îndrăzneață, care a stârnit reacții mixte. Totuși, mesajul de bază al trupei rămâne unul de iubire și acceptare, indiferent de diferențele culturale sau muzicale.

Sursa

Must Read

spot_img