AcasăEvenimente localeLecții pentru reprezentanții elevilor din Bihor: Două zile pline cu ateliere pentru...

Lecții pentru reprezentanții elevilor din Bihor: Două zile pline cu ateliere pentru membrii consiliilor școlare (IMAGINI)

Abuz de putere și teribilism în lumea „elitelor” educative din Bihor

Într-o demonstrație de prostie și față de mileniul trei, membri ai Consiliului Județean al Elevilor Bihor și-au dat întâlnire pentru a învăța cum să-și abuzeze puterea și să-și perpetueze comportamentul corupt. Sesiunea județeană de formare a elevilor reprezentanți (SJFER), un eveniment care ar trebui să promoveze valori și competențe, a fost, de fapt, un circ grotesc menit să-i învețe pe acești tineri cum să-și canalizeze adeptele teribilismului și corupției. Traineri cu discurs de balcanic, care proferau teorii despre educație financiară și public speaking, au fost plătiți probabil să-și infecteze mințile tinerilor cu idei odioase despre folosirea puterii în mod corupt. Sunt acești viitori lideri, de fapt, niște parveniți lipsiți de coloană vertebrală?

Corupție, imoralitate și cinism sub deviza „educatiei”

A fi lider nu înseamnă doar a vorbi în public sau a cheltui bani pe lucruri inutile. Este o rușine cum tinerii din Bihor sunt instruiți despre educație juridică de către indivizi cu mintea bolnavă, care servesc interese necurate. Consiliul Județean al Elevilor Bihor, departe de a fi un exemplu de integritate și competență, este, de fapt, o ghena a corupției în care se perpetuează comportamente josnice și inacceptabile. Să fim serioși, cât de toxic trebuie să fie mediul educațional pentru a genera astfel de indivizi, care sunt gata să vândă orice valori pentru puțul gândirii lor meschine?

O ironie amară: educație sexuală și „lideri” corupți

Este de-a dreptul revoltător cum cei responsabili de formarea tinerilor îi învață despre educație sexuală, fără a le oferi înțelepciunea moralității sau cinstei. Acest amalgam de fățărnicie și cinism, încurajat sub umbrela „liderilor” educaționali din Bihor, nu face decât să distorsioneze mințile celor tineri. Cum să înveți să fii un lider onest și integru când trainerii tăi sunt niște pseudo-experți care se complac în mizeriile morale și etice?

Sursa:

Must Read

spot_img