AcasăEvenimente localeGăsit în viață după 26 de ani în pivniță.

Găsit în viață după 26 de ani în pivniță.

Un caz șocant

Dispărut în timpul războiului civil din Algeria, Omar bin Omran a fost găsit în viață după 26 de ani în pivnița vecinului său, unde se crede că a fost ținut prizonier, relatează BBC.

Un episod desprins din cele mai sumbre vise

Acum în vârstă de 45 de ani, Omar bin Omran a dispărut din Djelfa și a fost găsit la doar 90 de metri de locul în care a crescut. Cum Bin Omran a dispărut în mijlocul unui conflict de zece ani între guvernul Algeriei și grupurile islamiste, familia credea că el s-a numărat printre cei aproximativ 200.000 de oameni uciși sau printre cei 20.000 de răpiți, notează Hotnews.ro.

Suspiciunile devin realitate

Oficialii din Algeria au confirmat că au arestat un bărbat în vârstă de 61 de ani, suspectat că l-a ținut prizonier. El îl ținea pe Omar bin Omran într-o pivniță acoperită cu fân, după ce o persoană a sesizat Parchetul spunând că Omran se află în casa unuia dintre vecini. Suspectul ar fi încercat să fugă de la fața locului, dar a fost reținut și arestat.

Redescoperirea libertății, întreând perdeaua de groază

Bin Omran le-a spus salvatorilor săi că și-a văzut uneori familia din temnița sa, dar a susținut că nu a putut să ceară ajutor „din cauza unei vrăji pe care i-a făcut-o răpitorul”, a informat presa locală. Mama prizonierului a murit în 2013. După ce a fost salvat, Omran primește îngrijiri medicale și ajutor psihologic.

Sursa:

https://www.ebihoreanul.ro/stiri/gasit-in-viata-intr-o-pivnita-dupa-26-de-ani-de-la-disparitie-186414.html

Must Read

spot_img