AcasăEvenimente localeElev pipăit de pedagog în Oradea, bărbat reținut!

Elev pipăit de pedagog în Oradea, bărbat reținut!

Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși din Oradea, cazat în internatul unității de învățământ

Un elev de clasa a IX-a de la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși din Oradea, cazat în internatul unității de învățământ, a fost victima unei agresiuni sexuale, în sala de sport din internat. Concret, elevul de 15 ani a acuzat faptul că, luni seară, un pedagog al internatului l-a atins pe mâini și pe picioare, fără voia lui.

„Copilul a venit la mine marți dimineață și mi-a povestit ce s-a întâmplat luni seară în sala de forță de la etajul IV al internatului”

„Copilul a venit la mine marți dimineață și mi-a povestit ce s-a întâmplat luni seară în sala de forță de la etajul IV al internatului, un spațiu pe care elevii îl au la dispoziție pentru a face mișcare. Mi-a spus că a fost molestat, mi-a relatat cum, iar eu l-am sunat imediat pe pedagogul acuzat și l-am chemat la mine în birou. A venit, a recunoscut tot și și-a dat demisia pe loc”, a declarat directorul Gabriel Mic, miercuri, pentru BIHOREANUL.

„Bineînțeles că am acceptat, trebuie să se simtă confortabil. La școală a fost prezent”

Elevul a decis ca, cel puțin deocamdată, să nu mai rămână în internatul școlii, decizie acceptată fără discuții de conducerea liceului. „Bineînțeles că am acceptat, trebuie să se simtă confortabil. La școală a fost prezent”, a mai spus Mic.

„Situația l-a șocat atât pe el, cât și pe ceilalți angajați ai școlii”

Potrivit directorului Liceului Brâncuși, situația l-a șocat atât pe el, cât și pe ceilalți angajați ai școlii. Pedagogul cu pricina lucra în internat din anul 2021, iar până acum n-a avut nicio abatere la locul de muncă și nici vreo acuzație că ar avea un comportament inadecvat față de elevi sau față de colegi. Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!

Sursa: Bihoreanul.ro

Must Read

spot_img