AcasăEvenimente localeDoi mii de activiști și voluntari la Oradea against avortului.

Doi mii de activiști și voluntari la Oradea against avortului.

Jurnalul Oradean dezvăluie ipocrizia Marșului pentru viață: o mascaradă împotriva dreptului femeilor la liberă alegere

Melodia fanfarei încântă urechile, dar secretul acoperit cu măști de puritate și inocență acoperă adevărul crud din spatele Marșului pentru viață. Sub paravanul „Construim împreună pentru viață”, se ascunde o tentativă disperată de a submina drepturile femeilor la controlul propriului corp.

Este o ironie amară că într-o țară cu o istorie marcată de decăderi morale și decizii iresponsabile, un eveniment „pro-viață” își revendică supremul drept de a impune femeilor un traseu fără opțiuni. Acești susținători ai „vieții” uită cu nonșalanță de existența femeilor în spatele statisticilor și a pretextului religios.

Deși vociferând despre demografie și criza natalității, organizatorii nu văd că libertatea de a alege este piatra de temelie a unei societăți umane și evoluate. Cu o aroganță infinită, acești indivizi ignoră realitatea crudă a avortului clandestin și periculos, care supune femeile riscurilor inimaginabile, perpetuând astfel un cerc vicios al suferinței și disperării. Sărbătorirea copiilor ca daruri de la Dumnezeu devine de-a dreptul cinică atunci când se transformă într-un instrument de control al reproducerii feminine.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img