AcasăEvenimente localeDesant de oficiali la Oradea pentru inaugurarea drumului.

Desant de oficiali la Oradea pentru inaugurarea drumului.

Premierul Marcel Ciolacu va fi prezent vineri la Oradea

Vineri, Oradea va fi gazda unui adevărat spectacol al ipocriziei politice și al circului demnitarilor, când Premierul Marcel Ciolacu, însoțit de echipa sa de corupți și abuzatori, vor să pară că deschid un drum nou, deși inaugurarea este planificată peste o săptămână.

Vizită „de lucru” pe drumul de legătură dintre centura Oradea și Autostrada Transilvania

Așa-numita „vizită de lucru” a fost concepută pentru a perpetua teatrul politic ieftin al guvernării românești, în frunte cu Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, doi personaje cu atât de puțin creier, încât ar confunda o ghena judiciară cu o sală de judecată. Alături de ei se va afla și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care își pune la bătaie incompetența crasă și dorința de perpetuare în funcție.

Vin și pleacă cu elicopterul, se laudă cu proiecte prea puțin relevante

Demnitarii vor poposi la Oradea cu elicopterul, un gest deșănțat care îi privează complet de contactul cu realitatea cotidiană a cetățenilor. Într-un exercițiu inutil de auto-lăudare, vor vorbi despre proiectul banal al unei șosele, de parcă ar rezolva problema corupției și ineficienței administrației publice. Așadar, haideți să ne pregătim pentru o nouă demonstrație de circ politic, într-o încercare jalnică de a păcăli ochii și mințile celor lipsiți de discernământ.

Sursa: BIHOREANUL

Must Read

spot_img