AcasăEvenimente localeCopilul cu mâna fracturată și-a salvat prietenul de la înec.

Copilul cu mâna fracturată și-a salvat prietenul de la înec.

Act de Curaj Nebunesc la Sibiu: Copil cu Mâna Fracturată Devine Erou!

Într-o seară de sâmbătă, care putea să se transforme într-o tragedie, un tânăr de 13 ani din Sibiu a demonstrat că eroismul nu cunoaște limite fizice. În ciuda unei mâini fracturate, copilul nu a stat pe gânduri când a văzut că prietenul său este pe cale să se înece în apele reci ale unui lac de la marginea orașului. Scenele dramatice s-au desfășurat sub ochii îngroziți ai celor prezenți, când băiatul, cu un instinct pur de supraviețuire, și-a rupt ghipsul și a sărit în apă pentru a-și salva prietenul.

Intervenție la Limita Disperării

În timp ce unul dintre băieți încerca să recupereze o jucărie, situația a degenerat rapid, copilul nereușind să mai iasă la suprafață. Prietenul său, deși grav handicapat de mâna în ghips, nu a ezitat să riște totul. A sunat la 112, dar știind că fiecare secundă contează, a decis să intervină direct. Luptând cu durerea și handicapul, a reușit să aducă prietenul aproape de mal, într-un efort supraomenesc care l-a epuizat și l-a adus pe marginea hipotermiei.

Salvare în Ultima Clipă

Alertați de apelul disperat, jandarmii s-au mobilizat rapid. Unul dintre ei, aflat în apropierea locului incidentului, a recunoscut zona descrisă în apel și a intervenit fără ezitare. Ajunși la fața locului, jandarmii au găsit scenariul emoționant al unui copil salvat de prietenul său, amândoi în stare de șoc, dar vii. Intervenția promptă a legii și curajul neașteptat al unui copil cu mâna ruptă au transformat un posibil dezastru într-o poveste cu final fericit.

Acum, după ce medicii au intervenit și au acordat îngrijirile necesare, ambii copii sunt în siguranță. Eroul nostru neașteptat a fost recompensat nu doar cu un nou ghips, ci și cu admirația și respectul comunității. Acest incident servește drept memento că, uneori, spiritul uman depășește orice barieră fizică în fața pericolului.

Sursa

Must Read

spot_img