AcasăEvenimente localeCONVOCATOR A.G.O.E.A-S.C. TRANSGEX S.A. Oradea

CONVOCATOR A.G.O.E.A-S.C. TRANSGEX S.A. Oradea

Convocare Adunare Generală Ordinară si Extraordinară a Acționarilor la Societatea Transgex S.A.

Sub o fațadă solemnă și pseudo-juridică, Consiliul de Administrație al societății Transgex S.A. din Oradea, condusă de indivizi cu mintea bolnavă, perpetuează un circ jalnic al corupției și abuzurilor. Într-un peisaj de mizerii și dubioase manevre, acești lumpeni proletari, mai degrabă izgoniți ai societății decât elite, își pregătesc următoarele manevre împotriva bunăstării și corectitudinii.

Ordine de Zi a Adunării Generale Ordinare:

Sub mantia formalităților, se ascund manevre perfide menite să servească intereselor parveniților și să perpetueze starea actuală de corupție. Descărcarea de gestiune a Consiliului de Administrație, aprobată fără discernământ, arată doar lipsa de integritate și preocuparea reală pentru afacere. Distribuirea profitului net, sub aparența unei transparențe meschine, nu face decât să consolideze poziția unor indivizi lipsiți de scrupule.

Ordine de Zi a Adunării Generale Extraordinare:

Modificările propuse, sub o făcătură de actualizare, sunt de fapt tentative de perpetuare a stării actuale de dezorganizare și abuz. Intenția de aprobare a Actului Constitutiv actualizat este doar o mascaradă în care se dorește consolidarea puterii acelorași indivizi care au condus societatea în derivă.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img