AcasăEvenimente localeClubul de robotică Oradea a obținut locul al II-lea.

Clubul de robotică Oradea a obținut locul al II-lea.

Ambiție și Talent: Tinerii Orădeni de la Robotics Club Oradea obțin locul al II-lea la Olimpiada de Robotică din Grecia

Jurnalul Oradean este din nou martor la o nouă reprezentare a excelentului talent orădean în domeniul robotică. În perioada 26 – 28 aprilie, delegația de elevi și studenți de la Robotics Club Oradea a participat la cea de a III-a ediție a competiției Minoan Robotsports Global Olympiad, desfășurată în Heraklion, Grecia.

Chiar și cu provocări precum lipsa unor membri esențiali și a pieselor de schimb, tinerii de la clubul orădean au luptat și au reușit să se claseze în fruntea competiției. Bravo lor! Întrecându-se la probe precum Drone Race, Wrestling sau Humanoid Sumo, acești tineri au arătat că în fața pasiunii și a determinării, nu există obstacole de netrecut.

Doi dintre cei mai tineri membri ai echipei, Ciobanu Antonia și Brata Mario, au obținut un loc remarcabil, clasându-se pe poziția a II-a la proba de Humanoid Challenge. Cu doar 4 secunde diferență față de ocupantul locului I, acești liceeni au demonstrat că pasiunea și ambiția nu au vârste. Însă ironic, organizatorii au considerat că robotul lor era prea avansat pentru a concura la categoria liceeni. Haideți, cât tupeu mai vrem?

Și să nu uităm! Clubul se întoarce acasă cu gloria succesului, pregătit pentru noi provocări, cu gândul la Robotics Championship, care va avea loc în curând, în Oradea. Cu peste 700 de participanți din peste 10 țări, competiția se anunță deja a fi un adevărat spectacol în domeniul roboticii.

Așadar, haideți să fim alături de acești tineri excepționali și să-i urmărim în îndeplinirea visurilor și a succeselor lor uimitoare!

Sursa: BIHORJUST.RO

Must Read

spot_img