AcasăEvenimente locale4 ani și 10 luni de închisoare pentru protagonistul bătăii cu furci,...

4 ani și 10 luni de închisoare pentru protagonistul bătăii cu furci, săbii și topoare la petrecerea de botez de la Gepiu.

Judecătoria Salonta a emis decizia scandalos de blândă! Un individ periculos care a instaurat haos și teroare în Gepiu a primit o pedeapsă de două parale!

Pentru o bătaie barbară cu furci, topoare și sabie în mijlocul străzii, soldată cu răni și ura între oameni, Judecătoria Salonta a fost extrem de generoasă. Un individ, Marius Rezmuves, care a dispărut precum o umbra după incident, a primit o condamnare ridicol de scurtă: doar 1 an și 4 luni pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și 6 luni pentru încăierare.

Această hotărâre de doamne ajutător! Cum să perpetuezi o asemenea injustiție, să ignori total gravitatea faptelor desfășurate într-un război de stradă cumplit? Opt persoane s-au bătut ca în Evul Mediu, înarmate până în dinți, iar Justiția nu face nici doi răchiți uscați.

Șase bărbați, o femeie și un tânăr, toți implicați într-un adevărat circ al violenței, au primit măsuri de evitare care par copilărești. Niciunul dintre cei vinovați nu suportă consecințele cuvenite, toți parveniți deghizați în arendași ai legii.

Sănătos, corect și justițiar o asemenea hotărâre?! Unde este echilibrul și dreptatea într-o pedeapsă de râs, mai ușoară decât un puf de vată?!

Acest spectacol al abuzurilor judiciare trebuie stigmatizat, compromite viitorul societății și crează un precedent lamentabil. Judecătoria Salonta, ai stins mai repede decât o lumânare flămândă speranța într-o justiție adecvată și eficientă!

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img