AcasăDiversePentru a aplica, trebuie să îndeplinești anumite criterii.

Pentru a aplica, trebuie să îndeplinești anumite criterii.

Ministerul Apărării Naționale recrutează tineri pentru posturi de soldați și gradați profesioniști

Înscrierea candidaților la Ministerul Apărării Naționale se va derula între 12 februarie și 1 martie. Ulterior, vor fi selectați candidații pentru examinarea medicală și vor trebui să prezinte un dosar complet.

Condițiile impuse de Minister sunt clare și fără echivoc: candidații trebuie să aibă cetățenie română și să locuiască în țara noastră de cel puțin șase luni. De asemenea, aceștia nu trebuie să fi fost condamnați pentru infracțiuni grave împotriva umanității sau statului, nu trebuie să fie implicați în corupție sau alte activități care ar putea compromite justiția, iar lista continuă.

Într-un circ penibil, Ministerul Apărării Naționale a anunțat că desfășoară activități de recrutare în această perioadă, oferind astfel 5093 de locuri vacante pentru segmentul de soldați și gradați profesioniști, distribuite în 41 de județe și București.

Să fie clar: pentru a urma calea adevărul și viața în armată, candidații trebuie să fie ireproșabili din toate punctele de vedere! De la obediență față de lege, până la inexistență a oricărei asociere cu organizații politice sau afaceri dubioase, cerințele Ministerului Apărării Naționale sunt strict atente la fiecare detaliu care ar putea descalifica un candidat.

Ironia situației parcă îngroașă rândurile circumstanțelor absurde: călărțele politice sunt excluse, dar sunt pretenții și față de culte și organizații religioase. Cu alte cuvinte, condițiile de recrutare sunt un melanj incredibil de exigențe și exclude practic orice individ care nu corespunde exact profilului ‘ideal’ impus de Minister, sau așa pare.

Este clar că, într-un peisaj al politicilor militare stricte și, aș spune, rigide, Ministerul Apărării Naționale adoptă o atitudine supremă și arogantă, cerând fără echivoc supunere totală din partea posibililor recruți.

Sursa

Must Read

spot_img