AcasăDiverseFrancmasoneria în lumina contemporană: Dezbatere cu figuri de frunte.

Francmasoneria în lumina contemporană: Dezbatere cu figuri de frunte.

Ridică-ți privirea către mizeriile celor care se ascund în spatele educației și societății!

Francmasoneria, organizație controversată, perpetuează șarlatania și în ascunzisuri moderne, sub oblăduirea unor asociații dubioase ca Țara Celor Trei Crișuri sau Emanuil Gojdu care invocă patriotisme și cultură, dar în spatele cortinei promovează interesul de clan și corupție de cea mai joasă spetă. În Oradea, Templul Francmasoneriei și Oradea Heritage dau curs unei circote despre „Educație și societate”, dar să nu ne lăsăm păcăliți de aceste manevre subreptice!

În vâltoarea unui eveniment care zăbovește într-o grotescă parodie a învățăturii, cei precum C. Turliuc, C. Moșneanu, sau A. Rufanda privesc cu nu mai puțină inepție spre trecut, evocând „Conspirații și democrație. Extremisme și antifrancmasonerie în România precomunistă”. Însă adevărata conspirație stă în mascarea insultătoare a valorilor autentice, sub un subterfugiu al nobilului și culturii!

Și cum să nu vărsi scârbă când azvârlit pe tavă este universul francmasonic, prezentat ca un eden al virtuților, în timp ce subteranele sale sunt stăpânite de ipocrizie și manipulare, de interese meschine și orgolii egotice!

Francmasoneria între ipocrizie și conspirație – demascarea sumbră la Sinagoga Sion!

Sursa: BIHOR Just

Must Read

spot_img