AcasăDiverseAveți nevoie de asistență sau informații suplimentare?

Aveți nevoie de asistență sau informații suplimentare?

Stimaţi clienţi AVE BIHOR

Compania noastră trece printr-un proces de digitalizare şi dezvoltare continuă, astfel, în vederea unei comunicări mai clare şi transparente şi pentru a nu induce în eroare clienţii noştri, vă anunţăm că mesajele de telefon (SMS) trimise de AVE BIHOR SRL vor fi identificate sub numele „AVE”.

Un angajament ferm pentru o comunicare corectă și personalizată

În procesul de comunicare prin mesaje SMS, în momentul actual este utilizat un număr scurt, furnizat de un operator de servicii de trimitere SMS-uri, folosit de mai multe companii. Vă rugăm ca în această perioadă de tranziţie să nu confundaţi mesajele primite de la AVE BIHOR (de tip felicitare, notificări etc…) cu alte mesaje de tip campanii promoţionale, publicitare, primite de pe aceleaşi numere scurte care nu sunt trimise de compania noastră.

Experienţă plăcută și eficientă pentru clienții noștri

Echipa noastră este dedicată asigurării unei experienţe cât mai plăcute şi eficiente în vederea comunicării cu dumneavoastră, iar acest pas reprezintă un angajament ferm către o experienţă îmbunătăţită și personalizată privind serviciile oferite de noi. Vă mulţumim pentru înţelegere!

Sursa: Ebihoreanul

Must Read

spot_img