AcasăAntreprenoriatPremierul britanic, Rishi Sunak, a declarat că cancerul Regelui Charles a fost...

Premierul britanic, Rishi Sunak, a declarat că cancerul Regelui Charles a fost descoperit într-un stadiu incipient.

Rishi Sunak, premierul Marii Britanii, șocat de diagnosticul de cancer al Regelui Charles

Premierul Marii Britanii, Rishi Sunak, s-a declarat „șocat și trist” în legătură cu diagnosticul de cancer pus Regelui Charles, dezvăluind într-un interviu pentru BBC că rămâne în legătură regulată cu familia regală și precizând că boala a fost „depistată devreme”. Politicianul a transmis că toate gândurile și rugăciunile lor sunt alături de suveran și familia sa. În plus, a menționat că intenționează să rămână în „contact regulat” cu Charles și să își continue activitățile obișnuite.

Regele Charles își amână îndatoririle publice, dar își păstrează atitudinea pozitivă

Anunțul privind diagnosticul Regelui Charles a fost făcut de Palatul Buckingham, care a menționat că descoperirea a fost făcută în timpul unei operații de prostată recente. Detaliile despre tipul și stadiul cancerului nu au fost încă făcute publice, însă se precizează că nu este vorba despre cancer de prostată. Deși suveranul își va amâna unele îndatoriri publice, va continua să își îndeplinească rolul constituțional de șef de stat. Regele a discutat despre diagnosticul său cu cei doi fii, William și Harry, precum și cu frații săi, menționând că are o atitudine pozitivă în fața situației.

Prințul Harry se întoarce în Marea Britanie pentru a-și sprijini tatăl bolnav

Prințul Harry, aflat în relații tensionate cu familia regală, urmează să se întoarcă în Marea Britanie pentru a se întâlni cu tatăl său, Regele Charles, după ce acesta a primit diagnosticul de cancer. Mașina sa a fost observată sosind la principalul aeroport din Los Angeles, orașul în care s-a stabilit cu soția sa, Meghan Markle, în urma renunțării la îndatoririle regale în 2020.

Sursa: BIHOREANUL

Must Read

spot_img